Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken

Goedkope waterontharders

Ben je op zoek naar goedkope waterontharders? Deze vind je op onze website! Onze waterontharders zijn al verkrijgbaar vanaf €399. Twijfel je nog over welk type het beste past bij jouw huishouden? In het assortiment vind je voor elke woonsituatie goedkope waterontharders.

Toont alle 3 resultaten

Werking goedkope waterontharder

Goedkope waterontharders zorgen ervoor dat kalk uit het water wordt gehaald. Dit gebeurt middels het gebruik van kleine korrels. Deze korrels ruilen de kalk voor natrium- of kaliumionen terwijl het water erlangs stroomt. Zo wordt de kalk uit het water verwijderd en blijft het water zachter achter.

Op onze webshop bieden wij goedkope waterontharders aan van het merk WTR. Bij ons kun je zoeken op budget, premium en high-end uitvoeringen van het merk. Zo begint de budget-serie van WTR waterontharders al vanaf €399. Weet je niet wat jouw jaarlijkse waterverbruik is? Zoek dan gemakkelijk naar de juiste oplossing door het aantal personen aan te houden. Er zijn waterontharders voor 1 tot 2 persoons huishoudens, maar ook voor 2 tot 4 of 4 tot 9 personen.

Voordelen waterontharder goedkoop

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende gerenommeerde merken aan. Zoek je een goedkope waterontharder, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Goedkope waterontharders voorzien jouw huishouden van 100% zacht water tegen een scherpe prijs. Hieronder benoemen we de voordelen van een goedkope waterontharder:

  • Kalkaanslag vermindert: Kalkaanslag, veroorzaakt door hard water, kan zich afzetten op tegels, kranen, douchekoppen en huishoudelijke apparaten zoals vaatwassers en waterkokers. Met een waterontharder kun je de vorming van deze kalkaanslag verminderen, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken en je apparaten een langere levensduur hebben.
  • Zachter water voor glanzend haar en een zachtere huid: Hard water kan huidirritatie en dof haar veroorzaken, doordat het de natuurlijke oliën van de huid wegneemt. Door gebruik te maken van zachter water, verkregen via een waterontharder, kan deze irritatie verminderen en voelt je huid en haar zacht aan.
  • Langere levensduur van apparaten: Waterontharders zorgen ervoor dat de ophoping van kalkaanslag verminderd wordt in apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, koffiezetapparaten en boilers. Hierdoor gaan je apparaten langer mee, waardoor je kunt besparen op de onderhouds- en reparatiekosten.
  • Minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig: Door het gebruik van waterontharders wordt de hoeveelheid kalk in het water verminderd, waardoor er minder behoefte is aan zeep en schoonmaakmiddelen om kalkaanslag te bestrijden. Dit kan leiden tot lagere uitgaven voor producten zoals zeep, shampoo, afwasmiddel, wasmiddel en andere reinigingsmiddelen.
  • Kostenbesparend: Een waterontharder kan de kosten voor het verwarmen van water verlagen door de opbouw van kalkaanslag te verminderen.
  • Energiebesparing: Kalkaanslag kan de efficiëntie van warmwatersystemen verminderen, wat resulteert in een verhoogd energieverbruik voor het verwarmen van water.

Goedkope waterontharders van Onlinewaterontharders.nl

Op Onlinewaterontharders.nl kun je niet alleen goedkope waterontharders vinden van WTR, maar ook van het merk Fleck. Goedkope waterontharders zijn te reinigen door gebruik te maken van onthardingszout. Hierbij is het belangrijk om het zoutniveau regelmatig te controleren en bij te vullen, zodat de waterontharder goed zijn werk blijft doen. Naast goedkope waterontharders kun je op onze webshop ook terecht voor compacte waterontharders en waterontharders op waterdruk. Het is bij ons mogelijk om een offerte aan te vragen inclusief installatie. Wij helpen je graag verder, neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op.