Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken

Compacte Waterontharder

Een compacte waterontharder, ook wel cabinet model genoemd, is een waterontharder waar de harscilinder en zoutvat in 1 behuizing zijn samengevoegd. Dat is meteen het grote verschil ten opzichte van een Duo waterontharder. Cabinet waterontharders hebben als grote voordeel dat de afwerking hoogwaardig is afgewerkt en dus mooier is om te zien. Deze is dus perfect wanneer de waterontharder op een zicht-locatie wordt geplaatst. Doordat alles in één behuizing is geplaatst, is het zoutvoorraadbakje vaak iets kleiner dan bij de Duo modellen.

Toont alle 14 resultaten

Je kunt je voorkeuren waar een waterontharder aan moet voldoen hiernaast aangeven om zo een selectie te maken. Mocht er een begrip tussen staan welke niet helemaal duidelijk is, dan wordt daar meer uitleg over gegeven in het Kenniscentrum.

Kan ik zelf mijn compacte waterontharder installeren?
Iedereen met basiskennis van leidingwerk is in staat om zelf een compacte waterontharder te installeren. Met behulp van onze handleiding, nemen wij je stap voor stap mee door het hele installatieproces. Bezit je niet de kennis om zelf te installeren? Vraag dan een installateur  naar de mogelijkheden.

Wat kost het als ik mijn compacte waterontharder laat installeren?
Dit verschilt per situatie, daarom bieden wij voor het installeren van een compacte waterontharder de service van Zoofy aan. Zij zijn onder ander partner met: Gamma, Praxis, Ikea & Bol. Deze vakmensen scoren gemiddeld een 9.2.

Welke voordelen heb je:

  • Jij bepaalt zelf de installatie datum en het dagdeel wat jou uit komt.
  • bij omschrijf je klus geef je aan welke waterontharder je geïnstalleerd wilt hebben.
  • Vervolgens vul je jouw gegevens in en boek je je eigen loodgieter.
  • De kosten voor de installatie reken je direct af bij de loodgieter.
  • Met Zoofy is je klus zo gefikst!

BOEK HIER jouw waterontharder installatie klus bij Zoofy