Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

Aquaslim waterontharder

Aquaslim waterontharder kopen?

Bij Online Waterontharders kun je terecht voor Aquaslim waterontharders. De Aquaslim waterontharders vallen in het ‘High End’ segment, maar hebben een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Deze waterontharders worden gekenmerkt door het compacte en mooie design. De harscilinder en het zoutreservoir bevinden zich in de Aquaslim waterontharders in één behuizing.

Toont alle 3 resultaten

Kan ik zelf mijn Aquaslim waterontharder installeren?

Het is mogelijk om zelf je Aquaslim waterontharder te installeren. Dit kan je doen met behulp van onze handleiding. In deze handleiding nemen wij je mee in het installatieproces die je stap voor stap kunt volgen. Mocht je niet de kennis in huis hebben om de Aquaslim waterontharder zelf te installeren, dan kan je een installateur vragen naar de mogelijkheden.

De voordelen van een Aquaslim waterontharder

De Aquaslim waterontharder kent een aantal voordelen:

  • Stopt kalkaanslag: Aquaslim waterontharders pakken kalkaanslag doeltreffend aan, waardoor je apparaten langer meegaan en je leidingen vrij blijven van verstoppingen. Zo geniet je van een duurzaam en probleemloos huishouden.
  • Lager energieverbruik: Door de eliminatie van kalkaanslag kunnen verwarmingssystemen en boilers efficiënter werken, wat resulteert in energiebesparing en lagere energiekosten. Een investering in Aquaslim is een investering in een energiezuinige toekomst.
  • Goed voor huid en haar: Het zachte water zorgt ervoor dat je minder shampoo en zeep hoeft te gebruiken. Huisproblemen zoals jeuk, droogheid en eczeem verminderen aanzienlijk wanneer het water kalkvrij is.
  • Goed voor apparatuur: De aanwezigheid van kalk in je huishoudelijke apparaten resulteert in verminderde prestaties en verkorte levensduur. Dit leidt tot inefficiëntie, verspilling van energie en hoge kosten voor vervanging.

Aquaslim waterontharder aanschaffen bij Online Waterontharders

Binnen de Aquaslim waterontharders heb je de keuze uit de Aquaslim waterontharder 700, de Aquaslim waterontharder 1200 en de Aquaslim waterontharder 1800. Naast de Aquaslim waterontharders vind je op onze website ook ander merken waterontharders zoals de Aquastar waterontharder, de BWT waterontharder en de Watergenius waterontharder. Wij helpen je graag bij het kiezen van je juiste waterontharder voor jou. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.