Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

Aquastar waterontharder

Aquastar waterontharder kopen?

Bij ons is het mogelijk om een Aquastar waterontharder aan te schaffen. AquaStar is een onderdeel van Fegon Waterbehandeling. Door de kwaliteit van de producten zijn zij uitgegroeid tot één van de grootste partijen in Nederland op het gebied van waterbehandeling. Aquastar waterontharders hebben zowel kleine als groot verbruikers in het assortiment. Bekijk ons assortiment hieronder.

Toont alle 8 resultaten

Aquastar waterontharder onderhoud

Iedere waterontharder heeft jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig vanwege de hygiëne van het drinkwater. Regelmatig onderhoud draagt bij aan de veiligheid van het drinkwater, verlengt de levensduur van de waterontharder en voorkomt onnodig hoge kosten. Dit geldt voor alle Aquastar waterontharders in ons assortiment. Ben je toe aan je jaarlijkse onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op.

Waterontharder Aquastar aanschaffen bij Online Waterontharders

Binnen het assortiment van Aquastar waterontharders heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse modellen, zoals de Aquastar waterontharder 800 SHE en de Aquastar 1400 SHE plus waterontharder. Naast de waterontharders van Aquastar vind je op onze website ook ander merken zoals: Aquaslim waterontharder, BWT waterontharder en Fleck waterontharder. We staan klaar om je te assisteren bij het kiezen van de perfecte waterontharder voor jou. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie.

Waterontharder Aquastar installeren

Iedereen die bekend is met de basisprincipes van leidingwerk kan eenvoudig een AquaStar waterontharder zelf installeren. Volg onze handleiding, die je stap voor stap door het volledige installatieproces leidt. Heb je niet voldoende kennis om zelf te installeren? Overweeg dan om een professionele installateur om hulp te vragen.

Wat kost het als ik mijn Aquastar waterontharder laat installeren?

Wil jij je Aquastar 800 SHE installeren? Of een van onze andere modellen? Hiervoor bieden wij de service van Zoofy aan. Zij zijn onder ander partner met: Gamma, Praxis, Ikea & Bol. Deze vakmensen scoren gemiddeld een 9.2.