Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken

Duo Waterontharder

Een duo waterontharder is een apparaat waarbij de harscilinder en het zoutvat uit 2 delen bestaat, dus zonder behuizing. Hierdoor is een duo waterontharder vaak iets goedkoper in aanschaf ten opzichte van een Compacte waterontharder. Je kunt een duo waterontharder makkelijk plaatsen, zelfs in een kleine ruimte. Ook is het mogelijk om de delen los van elkaar in te plaatsen. Zo kan de het zoutvoorraadbakje bijvoorbeeld in de meterkast terwijl de harscilinder in de kruipruimte wordt geplaatst. Vergeleken met een cabinet waterontharder is het zoutvat vaak iets groter waardoor je bij deze waterontharder minder vaak de zouttabletten hoeft aan te vullen.

Toont alle 22 resultaten

Je kunt je voorkeuren waar een waterontharder aan moet voldoen hiernaast aangeven om zo een selectie te maken. Mocht er een begrip tussen staan welke niet helemaal duidelijk is, dan wordt daar meer uitleg over gegeven in het Kenniscentrum.

Kan ik zelf mijn Duo waterontharder installeren?
Iedereen met basiskennis van leidingwerk is in staat om zelf een Duo waterontharder te installeren. Met behulp van onze handleiding, nemen wij je stap voor stap mee door het hele installatieproces. Bezit je niet de kennis om zelf te installeren? Vraag dan een installateur  naar de mogelijkheden.

Wat kost het als ik mijn Duo waterontharder laat installeren?
Dit verschilt per situatie, daarom bieden wij voor het installeren van een BWT waterontharder de service van Zoofy aan. Zij zijn onder ander partner met: Gamma, Praxis, Ikea & Bol. Deze vakmensen scoren gemiddeld een 9.2.

Welke voordelen heb je:

  • Jij bepaalt zelf de installatie datum en het dagdeel wat jou uit komt.
  • bij omschrijf je klus geef je aan welke waterontharder je geïnstalleerd wilt hebben.
  • Vervolgens vul je jouw gegevens in en boek je je eigen loodgieter.
  • De kosten voor de installatie reken je direct af bij de loodgieter.
  • Met Zoofy is je klus zo gefikst!

BOEK HIER jouw waterontharder installatie klus bij Zoofy