Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken

Fleck waterontharder

Fleck waterontharder kopen?

Bij Online Waterontharders is het mogelijk om een Fleck waterontharder aan te schaffen. Onze Fleck waterontharders zijn van het gereommeerde bedrijf Pentair. Ontdek onze collectie Fleck waterontharder hieronder.

Toont alle 10 resultaten

Kan ik mijn Fleck ontharder zelf installeren?

Je hebt de mogelijkheid om de Fleck waterontharder zelf te installeren met behulp van een handleiding. In deze handleiding begeleiden we je stap voor stap door het installatieproces. Als je echter niet over voldoende kennis beschikt om de Fleck waterontharder zelf te installeren, kun je overwegen een professionele installateur te raadplegen voor assistentie en advies.

De voordelen van een Fleck waterontharder

  • Zachter huid en haar: Doordat het water vrij is van mineralen wordt je haar en huid extra zacht. Profiteer van een aangenamere douche- en badervaring.
  • Verlengde levensduur van apparaten: Huishoudelijke apparaten zoals vaatwassers, wasmachines en boilers hebben baat bij de bescherming tegen kalkaanslag, waardoor hun levensduur wordt verlengd en onderhoudskosten worden verminderd.
  • Energiezuinig: Een Fleck waterontharder kan de energie-efficiëntie van warmwatersystemen verbeteren, wat leidt tot lagere energiekosten op de lange termijn.

Fleck waterontharder aanschaffen bij Online Waterontharders

Binnen ons assortiment Fleck waterontharders vind je verschillende modellen, zoals de Fleck 5800 SXT en de Fleck 5800 XTR. Naast onze Fleck ontharders is het bij Online Waterontharders ook mogelijk om een waterontharder aan te schaffen van een ander merk. Denk hierbij aan een BWT waterontharder, een WTR waterontharder of een Aquaslim waterontharder. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie.