Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken

WTR waterontharder

WTR waterontharder aanschaffen?

Bij Online Waterontharders vind je een ruim assortiment aan WTR waterontharders in verschillende segmenten. Zo kun je bij ons terecht voor de budget, premium en high-end WTR waterontharders. Ontdek ons assortiment hieronder.

Toont alle 22 resultaten

Ruim assortiment aan WTR waterontharders

Bij Online Waterontharder vind je een uitgebreid assortiment aan WTR waterontharders. Op deze manier kan je een waterontharder uitzoeken die past bij jouw wensen en eisen.

  • Budget: Onze betaalbare WTR Budget waterontharder biedt niet alleen de meest kosteneffectieve oplossing, maar is ook efficiënt. Met deze waterontharder kun je kalkaanslag effectief verwijderen en een waterhardheid van 0 dH bereiken. Bestaande kalkaanslag in je leidingen zal vanzelf oplossen na enkele spoelingen. De WTR Budget is niet voorzien van interne bypass, wat betekent dat het niet mogelijk is om de resthardheid in te stellen of handmatig over te schakelen om de waterdruk tijdens regeneratie te behouden.
  • Premium: de Premium modellen beschikken over een lcd scherm en er kan gekozen worden voor volume gestuurd regenereren. Daarnaast beschikken de Premium modellen over keramische schijven, waardoor deze ongevoelig is voor slijtage. Deze WTR waterontharders kunnen uitgebreid worden met een chlorinator.
  • High-end: De High End variant beschikt over diverse geavanceerde functies, waaronder een zoutalarm dat waarschuwt wanneer het zout bijna op is, de nieuwste ontwerpstuurklep,, een zoutbesparende functie tijdens het regeneratieproces en een handige vakantiemodus om de vorming van bacteriën in het zoutvoorraadbakje te voorkomen.

Waterontharder WTR: de voordelen

  • Kalkaanslagpreventie: De WTR ontharders verminderen effectief de vorming van kalkaanslag, wat de levensduur van huishoudelijke apparaten en leidingen verlengt.
  • Zachter water: Het systeem zorgt voor zachter water, waardoor zeep en schoonmaakmiddelen efficiënter werken en de huid en kleding minder worden belast.
  • Energie-efficiëntie: Doordat kalkaanslag wordt verminderd, kunnen apparaten zoals boilers en waterverwarmers efficiënter functioneren, wat resulteert in mogelijk lagere energiekosten.

Kan ik mijn WTR waterontharder zelf installeren?

De WTR waterontharder is zelf te installeren met behulp van onze handleiding. Deze handleiding begeleidt je stap voor stap door het installatieproces. Als je niet over de benodigde kennis beschikt om de WTR waterontharder zelf te installeren, kun je een installateur vragen naar de mogelijkheden.

WTR waterontharder kopen bij Online Waterontharders

Een WTR waterontharder koop je bij Online Waterontharders! Ontdek naast de WTR waterontharders ook andere gerenommeerde merken op onze website, waaronder de Aquastar, Aquaslim en Watergenius waterontharders. Bij het maken van de juiste keuze voor jouw waterontharder staan we klaar om je te assisteren. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.