Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

BWT waterontharder

BWT waterontharder kopen?

Bij onlinewaterontharders ben je aan het juiste adres voor een BWT waterontharder. BWT levert waterontharders van wereldklasse. De afkorting BWT staat voor ‘Best Water Technology’ en is de Europese marktleider op het gebied van waterbehandeling. De BWT waterontharders hebben de perfecte oplossing voor hard water: Zeer hard water wordt omgezet in zijdezacht parelwater. De wereldwijd unieke en geavanceerde technologie van BWT voorkomt kalkaanslag op je huishoudelijke apparaten. Bekijk ons assortiment BWT waterontharder hieronder.

Toont alle 3 resultaten

BWT waterontharder onderhoud

Vanwege de hygiëne van het drinkwater is het belangrijk om iedere waterontharder jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de waterontharder, bevordert de veiligheid van het drinkwater en voorkomt onnodig hoge kosten. Dit geldt voor alle BWT waterontharders in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op wanneer je toe bent aan je jaarlijkse onderhoudsbeurt.

BWT waterontharder prijs: wat kost het?

Binnen ons assortiment BWT waterontharders vind je verschillende Simplex en High End modellen. Je kunt een keuze maken op basis van jouw specifieke wensen en eisen. De prijs per model varieert, afhankelijk van factoren zoals het aantal personen waarvoor de waterontharder geschikt is en de onthardingscapaciteit. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je verder te helpen.

Kan ik zelf mijn waterontharder BWT installeren?

Met behulp van onze handleiding kun je zelf je BWT waterontharder installeren. Volg hierbij de handleiding stap voor stap. Mocht het niet lukken om de BWT waterontharder zelf te installeren, vraag dan een installateur naar de mogelijkheden.

Wat kost het als ik mijn BWT waterontharder laat installeren?

Dit verschilt per situatie, daarom bieden wij voor het installeren van een BWT waterontharder de service van Zoofy aan. Zij zijn onder ander partner met: Gamma, Praxis, Ikea & Bol. Deze vakmensen scoren gemiddeld een 9.2.

Waterontharder BWT aanschaffen bij Online Waterontharders

Binnen het assortiment van BWT waterontharders kun je kiezen uit diverse modellen zoals de BWT AQA Perla BIO 5, de BWT AQA Perla BIO 10 en de BWT AQA Perla BIO 20. Naast een BWT waterontharder heb je op onze website de keuze uit ander merken, zoals de Aquaslim waterontharder, de Fleck waterontharder en de Watergenius waterontharder.