Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

Waterontharders

Waterontharder kopen? Bij Online Waterontharders ben je aan het juiste adres! Onze waterontharders zijn de perfecte oplossing voor huishoudens die last hebben van kalkaanslag. Met onze waterontharders kun je genieten van zacht water zonder de nadelen van kalkaanslag op je huishoudelijke apparaten. Ontdek ons assortiment waterontharders hieronder.

Resultaat 1–32 van de 42 resultaten wordt getoond

Welke waterontharder is geschikt voor mij?

De geschikte waterontharder voor jouw verbruik hangt af van verschillende factoren, waaronder:

  • Waterverbruik: Hoeveel water verbruik je gemiddeld per dag? Een hoger verbruik vereist mogelijk een waterontharder met een grotere capaciteit.
  • Waterhardheid: Hoe hard is het water in jouw regio? Dit bepaalt hoeveel onthardingscapaciteit je nodig hebt om effectief kalkaanslag te verminderen.
  • Type huishouden: Ben je een klein huishouden van 1 of 2 personen of juist een groot gezin van 4 tot 9 personen? Of heb je een bedrijf? Het type en de grootte van je huishouden bepalen welk type waterontharder het meest geschikt is.
  • Ruimte: Waar wil je je waterontharder plaatsen en heb je voldoende ruimte beschikbaar voor de installatie van de waterontharder?
  • Budget: Wat is je budget voor de aanschaf en installatie van de waterontharder? Er zijn verschillende modellen beschikbaar in verschillende prijsklassen. Bij ons kun je terecht voor een budget waterontharder, een premium waterontharder of een high end waterontharder.

Soorten waterontharders

Het is je vast wel eens opgevallen dat er meerdere soorten waterontharders zijn. Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken voor jouw waterontharder, daarom vertellen we je iets meer over de verschillende soorten waterontharders.

Compacte waterontharders en duo waterontharders

Een waterontharder met een ionenwisselaar kunnen wij op allerlei manier onderverdelen. De eerste filteroptie is het model. Daarin is de keuze tussen een compacte waterontharder en een duo waterontharder. Een compact model heeft de zoutvoorraadbak en harscilinder in één behuizing zitten. Een duo model heeft de zoutvoorraadbak en harscilinder los van elkaar staan.

Simplex waterontharder of duplex waterontharder

De tweede filteroptie is het type waterontharder. We kunnen hier kiezen voor simplex of duplex. Een simplex waterontharder heeft één harscilinder, waardoor het water alleen onthardt tijdens normaal gebruik. Een duplex waterontharder heeft de beschikking over twee harscilinders die elkaar afwisselen. Dit zorgt voor een continue onthardingscapaciteit. Een duplex waterontharder is vooral geschikt voor situaties waarbij altijd zacht water nodig is.

Waterontharders van Online Waterontharders

We verkopen de volgende merken waterontharders: Aquaslim waterontharder, Aquastar waterontharder, BWT waterontharder, Fleck waterontharder, Watergenius waterontharder en WTR waterontharder.

Bij OnlineWaterOntharders.nl proberen wij jou zo goed mogelijk te informeren over waar je op moet letten bij de aanschaf van een waterontharder. Daarnaast willen wij vrijblijvend met jou meedenken en je adviseren. Heb je twijfels? Bel ons op of stel direct je vraag in de chat.

Ben je op zoek naar waterontharder zout? Dit bieden wij ook los aan in ons assortiment.