Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken

Waterontharders

Welkom bij onze collectie waterontharders! Onze waterontharders zijn de perfecte oplossing voor huishoudens die last hebben van kalkaanslag. Met onze waterontharders kunt u genieten van zacht water zonder de nadelen van kalkaanslag op uw huishoudelijke apparaten.

Onze waterontharders zijn ontworpen om kalkaanslag te verminderen en uw huishoudelijke apparaten te beschermen. Kalkaanslag kan leiden tot verstopte leidingen, beschadigde apparaten en hogere energierekeningen. Met onze waterontharders kunt u deze problemen voorkomen en besparen op uw energierekening.

Onze waterontharders zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, zodat u de perfecte waterontharder kunt vinden die past bij uw huishouden en budget.

Onze waterontharders zijn niet alleen goed voor uw huishoudelijke apparaten, maar ook voor uw huid en haar. Zacht water zorgt voor een gladdere huid en zachter haar. Bovendien vermindert zacht water de hoeveelheid zeep en shampoo die u nodig heeft, waardoor u geld bespaart op uw dagelijkse verzorgingsproducten.

Kortom, onze waterontharders zijn de perfecte oplossing voor huishoudens die last hebben van kalkaanslag en willen besparen op hun energierekening en verzorgingsproducten. Bekijk onze collectie waterontharders en ontdek hoe u kunt genieten van zacht water zonder de nadelen van kalkaanslag.

We verkopen onder andere de Watergenius waterontharders, aquastar waterontharder, fleck waterontharder en de bwt waterontharder.

Resultaat 1–32 van de 36 resultaten wordt getoond

In de zoektocht naar een geschikte waterontharder zal je merken dat de keuze enorm is. Bij OnlineWaterOntharders.nl proberen wij jou zo goed mogelijk te informeren over waar je op moet letten bij de aanschaf van een waterontharder. Daarnaast willen wij vrijblijvend met jou meedenken en je adviseren. Dus heb je twijfels, bel ons op of stel direct je vraag in de chat.

Soorten waterontharders

Het is je vast wel eens opgevallen dat er meerdere soorten waterontharders zijn. Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken voor jouw waterontharder, daarom vertellen we je iets meer over de verschillende soorten waterontharders.

Compacte waterontharders en duo waterontharders

Een waterontharder met een ionenwisselaar kunnen wij op allerlei manier onderverdelen. De eerste filteroptie is het model. Daarin is de keuze tussen een compacte waterontharder en een duo waterontharder. Een compact model heeft de zoutvoorraadbak en harscilinder in één behuizing zitten. Een duo model heeft de zoutvoorraadbak en harscilinder los van elkaar staan.

Simplex waterontharder of duplex waterontharder

De tweede filteroptie is het type. We kunnen hier kiezen voor simplex of duplex. Een simplex waterontharder heeft één harscilinder. Een duplex waterontharder heeft de beschikking over twee harscilinders. Welke optie voor jou het meest geschikt is zoeken we graag samen met je uit, neem dus gerust contact met ons op.

Welke waterontharder is geschikt voor mijn verbruik?

Je kunt bij ons makkelijk een filter instellen waarbij je aangeeft wat je jaarlijkse waterverbruik is, aangeduid in kuubs en in personen. Met deze filteroptie kan jij makkelijk een overzicht krijgen van de waterontharders welke passen bij jouw huishouden. De overige filters zijn eigenlijk extraatjes waar jij misschien wel waarde aan hecht. Zo kun je makkelijk en snel de waterontharder vinden die past bij jouw wensen en eisen!

Ben je op zoek naar waterontharder zout? Dit bieden wij ook los aan in ons assortiment.