Levering en installatie in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
Gratis levering waterontharders
100% kalkvrij water
Menu
Menu
9,7
Kiyoh logo
Winkelwagen
Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Zouttabletten waterontharder

Zouttabletten waterontharder aanschaffen?

Zouttabletten waterontharder kopen? Bij onlinewaterontharders kun je terecht voor zouttabletten voor jouw waterontharder. Waterontharders zijn essentieel voor huishoudens en bedrijven die willen genieten van zacht, kalkvrij water. Een belangrijk element van een waterontharder zijn de zouttabletten. Ontdek ons assortiment zouttabletten hieronder.

Toont alle 6 resultaten

Wat zijn zouttabletten voor waterontharders?

Zouttabletten, ook wel bekend als regeneratiezout, zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt in waterontharders. Ze spelen een belangrijke rol bij het regeneratieproces van de harsen in de waterontharder. Wanneer hard water door de waterontharder stroomt, worden de kalkdeeltjes uit het water verwijderd en opgevangen door de harsen. Deze harsen raken in de loop van de tijd verzadigd. Om hun efficiëntie te behouden moeten ze worden geregenereerd om hun efficiëntie te behouden. Zouttabletten worden gebruikt om dit regeneratieproces te activeren.

Waterontharder zouttabletten: de voordelen

  • Langdurige prestaties: door het gebruik van zouttabletten blijft je waterontharder optimaal presteren, hierdoor kan de levensduur van het systeem worden verlengd.
  • Effectieve waterbehandeling: zouttablettenzorgen voor een grondige en effectieve behandeling van hard water, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen.
  • Gemakkelijk in gebruik: het toevoegen van zouttabletten aan een waterontharder is eenvoudig en vereist weinig onderhoud.

Zouttabletten waterontharder 25 kg van Online Waterontharders

In ons assortiment vind je zouttabletten van 25 kg voor jouw waterontharder. Voor huishoudens met een gemiddeld waterverbruik zijn zouttabletten van 25 kg een kostenbesparende en praktische optie. Met een grotere verpakking zouttabletten hoef je minder vaak bij te vullen, wat zorgt voor meer gemak en minder onderhoud. Voor kleinere huishoudens met een lager waterverbruik kunnen zouttabletten van 15 kg juist meer geschikt zijn. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren je graag.