Levering en installatie in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
Gratis levering waterontharders
100% kalkvrij water
Menu
Menu
9,7
Kiyoh logo
Winkelwagen
Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Druppa waterfilter en waterontharder

Ben je op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor hard water en verontreinigingen in je leidingwater? De Druppa waterfilter en waterontharder bieden precies dat. Ook zorgt de Druppa waterfilter en waterontharder ervoor dat je water zacht en schoon is, zonder het gebruik van zout of stroom. Bekijk ons assortiment van Druppa hieronder.

Toont alle 4 resultaten

Veelgestelde vragen

Waarom een filter tussen een waterontharder?

Een filter tussen een waterontharder en je waterleiding is belangrijk om te voorkomen dat schadelijke stoffen en andere onzuiverheden in je waterontharder terechtkomen en op deze manier ook je water vervuilen.

Wat is een Druppa waterfilter en waterontharder?

Een Druppa waterfilter en waterontharder is een apparaat dat zowel hardheid als verontreinigingen uit het water verwijdert. Dit systeem combineert filtratie en ontharding in één compacte unit, waardoor het gemakkelijk in bijna elke meterkast past. De Druppa waterfilter maakt gebruik van geavanceerde filtermaterialen die schadelijke stoffen zoals PFAS en medicijnresten uit het water verwijderen

Hoe werkt een Druppa waterfilter ontharder?

De werking van een Druppa waterfilter en waterontharder is vrij eenvoudig. Het water stroomt door verschillende filtratielagen die alle onzuiverheden verwijderen. Het unieke van dit systeem is dat het water onthard wordt zonder zout of spoelwater te gebruiken.  Het Druppa filter is gebaseerd op geperst actiefkool van kokosschalen met een speciale coating. Bovendien is het mineraal polyfosfaat toegevoegd, ook bekend als polyfosfor. Dit mineraal bindt zich aan calcium- en magnesiumionen, waardoor microkristallen worden gevormd en kalkaanslag wordt voorkomen. Dit maakt de Druppa waterontharder zonder zout en stroom een duurzame keuze voor elk huishouden.

Voordelen van een Druppa waterfilter en waterontharder

Het gebruik van een Druppa waterfilter en waterontharder brengt diverse voordelen met zich mee.

  • Voorkomt kalkaanslag: Ten eerste voorkomt het kalkaanslag in je apparaten en leidingen, wat de levensduur van je huishoudelijke apparaten verlengt.
  • Milieuvriendelijke oplossing: Aangezien de Druppa geen zout of stroom nodig heeft, is het een milieuvriendelijke optie
  • Gezonder drinkwater: Daarnaast verwijdert het systeem schadelijke stoffen zoals PFAS en medicijnresten uit je water, wat bijdraagt aan gezonder drinkwater.
  • Eenvoudige installatie en past in elke meterkast: Dankzij het handige en compact formaat is de Druppa gemakkelijk in de meterkast te installeren.

Druppa waterontharder en waterfilter aanschaffen bij Online Waterontharders

De Druppa waterfilter en waterontharder schaf je gemakkelijk aan bij Online Waterontharders. Online Waterontharders biedt installatie door heel Nederland. Heb je vragen over de Druppa of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Naast de Druppa waterfilter en waterontharder is het bij ons ook mogelijk om onder andere een waterontharder met aansluitset, een compacte waterontharder, een elektrische waterontharder en een duo waterontharder aan te schaffen.