Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Al onze bestellingen worden met een PostNL, DHL of DPD verstuurd. Zodra jij de bestelling helemaal hebt afgerond, gaan wij voor jou aan de slag! Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen. Bij het product staat altijd een indicatie van de levertijd, zo weet je altijd wanneer jij je bestelling kunt verwachten.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u zich na levering toch heeft bedacht en de bestelling wilt retourneren. Vanaf de dag van levering heeft u volgens het wettelijke herroepingsrecht 14 dagen de tijd om uw bestelling aan te geven als retour. Na aanmelding van uw bestelling voor retournering, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om er zorg voor te dragen dat uw bestelling ook daadwerkelijk wordt geretourneerd.

U kunt via het contactformulier ons op de hoogte brengen van het feit dat u wilt retourneren. De producten dienen onbeschadigd, en nog in originele verpakking te zitten. Nadat u aan ons kenbaar heeft gemaakt te willen retourneren, ontvangt u een retourformulier. Deze kunt u invullen waarna u deze terug mag sturen naar info@onlinewaterontharders.nl, met in de bijlage foto’s van de producten welke klaar staan voor verzending. U krijgt van ons een antwoord, en bij akkoord mag u uw producten retourneren. (let op, deze verzendkosten zijn voor eigen rekening en retourzendingen geschieden op eigen risico). Na het ontvangen van uw retouraanvraag storten wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug op uw rekening, mits de retour gezonden producten door ons zijn ontvangen.