Levering en installatie in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
Gratis levering waterontharders
100% kalkvrij water
Menu
Menu
9,7
Kiyoh logo
Winkelwagen
Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Watergenius Waterontharder

Watergenius waterontharder kopen?

Bij Online Waterontharders kun je terecht voor Watergenius waterontharders. Watergenius heeft als doel om water op een gezonde en veilige manier toegankelijk te maken voor iedereen. Hierbij bieden ze de beste waterontharders aan voor een goede prijs. Ontdek ons assortiment aan Watergenius waterontharder hieronder.

Toont alle 4 resultaten

Kan ik zelf mijn Watergenius waterontharder installeren?

Het is mogelijk om je Watergenius waterontharder  zelf te installeren. Dit kan met behulp van onze handleiding In deze handleiding nemen wij je mee in het installatieproces die je stap voor stap kunt volgen. Mocht het niet lukken om de Watergenius waterontharder zelf te installeren, dan kan je een installateur vragen naar de mogelijkheden.

De voordelen van een Watergenius waterontharder

  • Kalkvrij water: Watergenius waterontharders verminderen de aanwezigheid van kalk in het water, waardoor de vorming van kalkaanslag op apparaten en leidingen wordt verminderd.
  • Verlengde levensduur van apparaten: Door de reductie van kalkaanslag op huishoudelijke apparaten zoals water verwarmers, koffiezetapparaten en wasmachines, wordt de levensduur van deze apparaten verlengd.
  • Energie-efficiëntie: Minder kalkaanslag betekent efficiënter functioneren van verwarmingselementen, wat kan leiden tot een lager energieverbruik.

Waterontharder Watergenius aanschaffen bij Online Waterontharders

Binnen de Watergenius waterontharders heb je keuze uit verschillende modellen, zoals de Watergenius Hydrosoft Simplex, de Watergenius Hydrosoft Duplex en de Classic G.R.E.E.N External waterontharder. Daarnaast vind je op onze website ook ander merken waterontharders zoals de WTR waterontharder, de BWT waterontharder en de Aquastar Waterontharder. Naast waterontharders, biedt Watergenius ook drinkoplossingen, grondwateroplossingen, regenwateroplossingen en professionele oplossingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je juiste waterontharder voor jou. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.