Levering en installatie in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
Gratis levering waterontharders
100% kalkvrij water
Menu
Menu
9,7
Kiyoh logo
Winkelwagen
Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

Druppa Home

Levertijd 1 - 3 werkdagen

665,00

✅ 1 – 4 personen
✅ Watergebruik tot 300 m³
✅ Gefilterd drinkwater
✅ Te combineren met bestaande waterontharder

Jaarlijks onderhoudspakket, wel zo handig zodat je alles tijdig kunt vervangen.

10% korting op het jaarlijkse onderhoudspakket:
1x Druppa filter 10 inch

Druppa Home

Geschikt voor 1 - 4 personen

iDeal
Bancontact
SEPA
Klarna achteraf betalen
Paypal
Mastercard
VISA
American Express
 • Levering en installatie in heel NL en BE
 • Mogelijkheid tot installatie
 • Gratis levering waterontharders
 • 100% kalkvrij water

Specificaties

Aantal personen

Geschikt voor een jaarlijks waterverbruik

Omschrijving

Druppa Home: De Flexibele Waterfilter voor je bestaande waterontharder

De Druppa Home is een innovatief waterfilter dat perfect gecombineerd kan worden met je bestaande waterontharder. Dit filter biedt de mogelijkheid om de voordelen van schoon en zacht water te ervaren zonder de noodzaak van een compleet nieuw systeem aan te schaffen.

Wat Maakt Druppa Home Uniek?

In tegenstelling tot de Druppa Family, die een geïntegreerde leidingwaterontharder en waterfilter is, is de Druppa Home een los waterfilter. Dit maakt het een flexibele oplossing voor huishoudens die al een waterontharder hebben geïnstalleerd, maar extra filtratiecapaciteit willen toevoegen.

Voordelen van de Druppa Home

 • Verbeterde waterkwaliteit: De Druppa Home verwijdert ongewenste stoffen zoals medicijnresten, PFAS, gifstoffen, en smaak- en geurstoffen uit het water. De behuizing is van zilverkleurig kunststof, wat bacteriegroei in stilstaand water voorkomt en zo zorgt voor extra veiligheid.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij het compacte en modulaire ontwerp kan de Druppa Home eenvoudig worden toegevoegd aan je bestaande wateronthardingssysteem.
 • Duurzaam en milieuvriendelijk: Net als de Druppa Family werkt de Druppa Home zonder elektriciteit en spoelwater, wat bijdraagt aan een duurzamer huishouden.

Technische Specificaties

 • Filtermateriaal: Geperste kokosnootschalen met een speciale coating, effectief tegen een breed scala aan verontreinigingen.
 • Compatibiliteit: Kan worden gecombineerd met verschillende soorten waterontharders.
 • Onderhoud: Het filter heeft een levensduur van ongeveer één jaar of 300 m³ (300.000 liter), afhankelijk van de waterkwaliteit en het gebruik.

Waarom Kiezen voor Druppa Home?

 • Flexibele Integratie: De Druppa Home kan eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande waterontharders, waardoor het een kosteneffectieve manier is om je waterkwaliteit te verbeteren.
 • Gezonder Water: Het filter zorgt voor de verwijdering van schadelijke stoffen, wat resulteert in gezonder drinkwater voor jou en je gezin.
 • Milieuvriendelijk: Geen gebruik van elektriciteit en  spoelwater maakt de Druppa Home een milieuvriendelijke keuze.

Onderhoud en Service

Wij bieden de mogelijkheid om jaarlijks een onderhoudspakket naar je op te sturen. Dit pakket bevat alle benodigde producten voor het uitvoeren van onderhoud aan je Druppa Home, zodat je systeem optimaal blijft functioneren. Als je hier bij de aankoop voor kiest, ontvang je standaard 10% korting op deze producten. Met dit onderhoudspakket hoef je je geen zorgen te maken over het vergeten van vervangingen.

Technische gegevens:

 • Aantal personen: 1 tot 4 personen
 • Jaarverbruik: tot 300 m³
 • Afmeting filter (b x d x h) 200 x 190 x 455 mm
 • Capaciteit: 0,8 m³/u

* Een waterontharder moet voorzien zijn van een keerklep. Voor meer informatie over deze wetgeving zie: Waterwerkblad-3-8-Juni-2022

NWF certificering

Assemblage van Druppa producten
De assemblage van Druppa producten gebeurt in een schone, goed georganiseerde omgeving bij de Nederlandse Water Fabriek (NWF) in Woerden. NWF is een inclusieve onderneming, wat betekent dat ze werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is geen sociale werkplaats, maar een onderneming waar de maatschappelijke balans in orde is.

Toepassing van producten en materialen in drinkwater
Of een product of materiaal toegepast mag worden in drinkwater, staat omschreven in de wet. De regels uit deze wetgeving zijn vertaald naar een NEN-norm, NEN1006. VEWIN (Vereniging Waterbedrijven in Nederland) vertegenwoordigt de Nederlandse drinkwaterbedrijven. VEWIN stelt regels conform NEN1006 en hier moeten we ons in Nederland aan houden.

Strikte naleving van regels door NWF
NWF kijkt heel strikt naar deze regels. Met name materialen die toegepast worden en de beveiliging van systemen worden zeer kritisch onderzocht. Alle Druppa producten zijn conform wetgeving en dragen de NWF Certificaat.

Internationale certificeringen

Druppa componenten zoals behuizingen en filterelementen worden in Italië geproduceerd en hebben het Atlas Green predicaat. Het state of the art machinepark bespaart tot 60% energie, hiermee verlagen we de Co2 uitstoot en onze ecologische voetafdruk.

Druppa behuizingen, filterelementen en filtersystemen voldoen aan ’s werelds strengste keuringseisen. Ze worden volgens de volgende zeer strikte procedures getest. D.M. 25/2012, Attestation de Conformité Sanitaire, EAC/ Ghostreghistrazia, Watermark en Water Quality.

Door IAPMO Getest en gecertificeerd op bacteriologisch effect. Uitgevoerd conform NSF/ ANSI 42 in overeenstemming met drinkwater treatment units regulations, USA en Canada.

Kijk hier voor meer Druppa producten