Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Aanbieding!

BWT AQA Perla BIO 10 Waterontharder

Levertijd 1 - 2 werkdagen

Oorspronkelijke prijs was: €1.822,26.Huidige prijs is: €1.799,99.

BWT AQA Perla BIO 10 Waterontharder

Geschikt voor 3 - 6 personen

  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Het schoonmaken van kranen en sanitair is verleden tijd!

Specificaties

Uitvoering

Type

Klasse

Geschikt voor een jaarlijks waterverbruik

Onthardingscapaciteit per uur

Onthardingscapaciteit tot regeneratie

Hars

Resthardheid water instelbaar

Afmetingen (D x B x H)

Inhoud zoutreservoir

Werking

Bypass

Zoutverbruik per regeneratie

Waterverbruik tijdens regeneratie

Water beschikbaar tijdens regeneratie

Tijdgestuurd

Volumegestuurd

Uitgesteld volumegestuurd

Elektra aansluiting noodzakelijk

Zoutalarm

Vakantiemodus

Aansluitmaat

Fabrieksgarantie

Aantal personen

Omschrijving

BWT levert waterontharders van wereldklasse. BWT staat voor ‘Best Water Technology’ en is de Europese marktleider op het gebied van waterbehandeling. Misschien ken je BWT wel van de autosport. Zij is onder andere sponsor bij een formule 1 team. BWT heeft de perfecte oplossing voor hard water: wateronthardingsinstallaties die zelfs zeer hard water omzetten in zijdezacht parelwater. De wereldwijd unieke en geavanceerde technologie van BWT voorkomt kalkaanslag op je huishoudelijke apparaten en verandert jouw badkamer in een wellness-​oase. Je haren gaan glanzen, je huid voelt weldadig aan en de was wordt knuffelzacht.

De BWT AQA Perla BIO 10 is van alle gemakken voorzien. Zo houdt de waterontharder zelf het waterverbruik bij, en stemt daar het zoutgebruik in het regeneratieproces op af. Mocht de harscilinder bijvoorbeeld voor 80% verzadigd zijn, dan zal er ook maar een beperkte hoeveel zout worden gebruikt. Daarnaast heeft het, in tegenstelling tot andere waterontharders, een droge zoutbak en is deze dus hygiënischer. De overtreffende trap qua hygiëne is dankzij de ‘bio sonde’. Dit zorgt er automatisch voor dat de hars na elke regeneratie wordt ontsmet.

De AQA Perla BIO 10 van BWT is een simplex cabinet ontharder. De harscilinder en het zoutvat zitten in 1 behuizing. Deze BWT waterontharder beschikt over 16 liter hars en heeft een onthardingscapaciteit van 4.600 liter (op basis van 10dH) tot regeneratie. Daarmee is de BWT AQA Perla Bio 10 geschikt voor een watergebruik van ca. 291m3 op jaarbasis, wat past bij een gemiddeld huishouden van 3-6 personen. Deze waterontharder heeft een doorstroomcapaciteit van 33,33 liter per minuut (omgerekend 2000 liter water per uur).

Bekijk HIER ons assortiment onthardingszout.

Ook interessant