Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

Universele afvoerset waterontharder maat 75 – 125 mm

Levertijd 1 - 3 werkdagen

69,00

✅Geschikt voor riool maat van 75 – 125 mm

Wissen
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Het schoonmaken van kranen en sanitair is verleden tijd!

Specificaties

Omschrijving

Handige universele afvoerset waterontharder maat 75 – 125 mm!

Op zoek naar een effectieve manier om regeneratiewater af te voeren bij je waterontharder? Bij ons ben je aan het juiste adres, want iedere situatie is anders!

Het Belang van een Afvoerkit voor Waterontharders tijdens Regeneratie

Een afvoerkit is essentieel voor een waterontharder vanwege het regeneratieproces. Tijdens dit proces worden de opgehoopte mineralen die de waterontharder heeft verzameld, weggespoeld. Zonder een afvoerkit kan dit afvalwater overlopen en schade veroorzaken aan uw huis of apparatuur. Met een afvoerkit wordt het afvalwater veilig afgevoerd, waardoor uw waterontharder efficiënt kan blijven werken zonder risico op problemen.

Inhoud universele afvoerset waterontharer maat 75 – 125 mm:

  • Luchtscheider
  • Bekersifon
  • Klemzadel
  • Verloop tussen klemzadel en bekersifon
  • Slangklem voor op de luchtafscheider

Kies uit twee Soorten universele afvoersets waterontharder:

  1. Rioolmaten 32 / 40 / 50
  2. Rioolmaten 75 / 80 / 100 / 110 / 125

Met onze afvoerkit kun je moeiteloos het regeneratiewater uit je waterontharder laten weglopen, waardoor je systeem efficiënt blijft werken.

Onze kits zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en optimale prestaties, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lekkages of verstoppingen.

Kies voor gemak en betrouwbaarheid met onze afvoerset waterontharer maat 75 – 125 mm

Kies voor gemak en betrouwbaarheid – Dit betekent dat je wordt aangemoedigd om te kiezen voor iets dat zowel gemakkelijk als betrouwbaar is. In dit geval verwijst “gemak” naar het feit dat de afvoerkits het installatieproces vereenvoudigen en het onderhoud van de waterontharder makkelijker maken. “Betrouwbaarheid” duidt op de consistente prestaties van de afvoerkits, waarbij ze zorgen voor een effectieve en veilige afvoer van het regeneratiewater.

“met onze afvoerkits voor waterontharders” – Dit specificeert het product waarvoor je wordt aangemoedigd om te kiezen, namelijk de afvoerkits die zijn ontworpen om te worden gebruikt met waterontharders.

Samengevoegd betekent de zin dus dat je wordt aangemoedigd om te kiezen voor de gemakkelijke en betrouwbare oplossing van het gebruik van afvoerkits voor waterontharders, die specifiek zijn ontworpen om het regeneratiewater effectief af te voeren.

Bestel vandaag nog en geniet van schoon en zacht water zonder gedoe!