Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

McAlpine Waterontharder Luchtscheider 2 x 10 – 16 mm x 1½”

Levertijd 1 - 2 werkdagen

29,00

McAlpine Waterontharder Luchtscheider 2 x 10 – 16 mm x 1½”

  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Het schoonmaken van kranen en sanitair is verleden tijd!

Specificaties

Merk

Type

Aansluitmaat

EAN

Afmetingen (D x B x H)

Omschrijving

Veilige Waterontharder Luchtscheider van McAlpine: Bescherming en Veelzijdigheid

De McAlpine Waterontharder Luchtscheider biedt doeltreffende bescherming tegen opspattend water, doordat deze een fysieke en zichtbare scheiding creëert tussen de waterontharder en de riolering. Hierdoor wordt het risico van bacteriële besmetting vanuit het riool geminimaliseerd, en wordt voorkomen dat rioolwater onder overdruk terug kan stromen naar de waterontharder.

Deze luchtscheider is veelzijdig inzetbaar en kan worden aangesloten op leidingen, sifons en terugslagkleppen. Hij is voorzien van verbindingen voor 3 verschillende slangafmetingen, namelijk 10 mm tot 16 mm, en de inlaattules kunnen 180 graden worden gedraaid.

Of u nu een kleine of grote debietencapaciteit nodig heeft, deze luchtscheider kan een debiet tot 30 liter per minuut aan.

Voordelen van de McAlpine Waterontharder Luchtscheider

  • Bescherming tegen Opspattend Water: De luchtscheider voorkomt effectief opspattend water, waardoor de omgeving schoon en droog blijft.
  • Universele Toepassing: Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en kan worden aangesloten op leidingen, sifons en terugslagkleppen.
  • Diverse Slangafmetingen: De luchtscheider is uitgerust met verbindingen voor 3 verschillende slangafmetingen, variërend van 10 tot 16 mm, waardoor flexibiliteit in de installatie mogelijk is.
  • 360-graden Draaibare Inlaattules: De inlaattules kunnen 180 graden worden gedraaid, wat betekent dat ze in elke gewenste stand kunnen worden geplaatst, voor een gemakkelijke en aanpasbare installatie.
  • Geschikt voor Verschillende Debietencapaciteiten: Deze luchtscheider is geschikt voor zowel kleine als grote debietencapaciteiten, met een maximale doorstroomcapaciteit tot 30 liter per minuut. Dit maakt het geschikt voor diverse waterstromen.

Ook interessant