Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

McAlpine bekersifon groot 1½” x 40 mm

Levertijd 1 - 2 werkdagen

29,00

McAlpine bekersifon groot 1½” x 40 mm

  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Het schoonmaken van kranen en sanitair is verleden tijd!

Specificaties

Merk

Type

Aansluitmaat

EAN

Omschrijving

Efficiënte Waterafvoer en Geurpreventie met de McAlpine Bekersifon 1½” x 40 mm

De McAlpine bekersifon, met zijn royale afmetingen van 1.1/2″ x 40 mm, biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het afvoeren van afvalwater in verschillende sanitaire toepassingen. Deze robuuste en hoogwaardige sifon is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en biedt tal van voordelen voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

De grote diameter van 1.1/2″ zorgt voor een optimale doorstroomcapaciteit, waardoor het geschikt is voor situaties waarin een grotere waterafvoer nodig is. Dit maakt het ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, laboratoria en andere kritische omgevingen waar waterafvoer van het grootste belang is.

De McAlpine bekersifon is uitgerust met hoogwaardige afdichtingen en materialen om lekkages te voorkomen en een betrouwbare werking te garanderen. Dankzij het ontwerp met een bekercomponent kan het ook geurtjes uit de afvoer effectief tegenhouden, wat van cruciaal belang is in omgevingen waar hygiëne en luchtkwaliteit van groot belang zijn.

Deze bekersifon is speciaal ontworpen voor ziekenhuizen en laboratoria, met een in hoogte verstelbare inlaattule, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende installaties en vereisten. Bovendien is de McAlpine bekersifon verkrijgbaar in zowel versies met als zonder beluchter, waardoor u de flexibiliteit heeft om te kiezen wat het beste past bij uw specifieke behoeften.

Het materiaal van de bekersifon is hoogwaardig PP (polypropyleen) in een witte kleur, dat niet alleen duurzaam is, maar ook bestand tegen chemische stoffen en slijtage. Het extra dikke materiaal biedt uitstekende resistentie en een lange levensduur, zelfs in veeleisende omgevingen.

Kortom, de McAlpine bekersifon groot 1.1/2″ x 40 mm is een betrouwbare keuze voor efficiënte waterafvoer en geurpreventie in veeleisende omgevingen zoals ziekenhuizen en laboratoria. Het combineert duurzaamheid, prestaties, en gebruiksgemak, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor elk sanitair project in kritische omgevingen.

Ook interessant