Levering en installatie in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
Gratis levering waterontharders
100% kalkvrij water
Menu
Menu
9,7
Kiyoh logo
Winkelwagen
Ster
Ster
Ster
Ster
Ster

AquaStar S-500 Waterontharder

Levertijd 1 - 2 werkdagen

989,00

✅1 – 4 personen
✅5 liter Hars
✅Eenvoudige montage

AquaStar S-500 Waterontharder

Geschikt voor 1 - 2 personen

iDeal
Bancontact
SEPA
Klarna achteraf betalen
Paypal
Mastercard
VISA
American Express
 • Levering en installatie in heel NL en BE
 • Mogelijkheid tot installatie
 • Gratis levering waterontharders
 • 100% kalkvrij water

Specificaties

Merk

Uitvoering

Aantal personen

Type

Klasse

Geschikt voor een jaarlijks waterverbruik

Onthardingscapaciteit per uur

Onthardingscapaciteit tot regeneratie

Hars

Resthardheid water instelbaar

Afmetingen (D x B x H)

Inhoud zoutreservoir

Werking

Bypass

Zoutverbruik per regeneratie

Waterverbruik tijdens regeneratie

Water beschikbaar tijdens regeneratie

Tijdgestuurd

Volumegestuurd

Uitgesteld volumegestuurd

Elektra aansluiting noodzakelijk

Zoutalarm

Vakantiemodus

Aansluitmaat

Fabrieksgarantie

Omschrijving

Optimaliseer de Waterkwaliteit met de Aquastar S-500 Waterontharder

De S-500 is de kleinste waterontharder van Aquastar. Wij leveren elke Aquastar waterontharder met een complete afvoerset en 60kg regeneratiezout, helemaal GRATIS. Daarnaast wordt op elke Aquastar 2 jaar fabrieksgarantie gegeven. En als jij je Aquastar S-500 aanmeld bij Aquastar, wordt na elke servicebeurt automatisch de fabrieksgarantie met een jaar verlengd. Zo kan jouw waterontharder vele jaren probleemloos meegaan. En mocht er onverhoopt toch een keer een storing zijn, dan lost Aquastar dat kosteloos voor je op.

De Aquastar S-500 is een simplex cabinet waterontharder. Dat betekent dat de harscilinder en zoutvoorraad zich in 1 behuizing bevinden. Deze waterontharder beschikt over 5 liter hars en heeft een onthardingscapaciteit van 2.000 liter (op basis van 10dH) voordat deze toe is aan een regeneratieproces. Daarmee is de Aquastar S-500 geschikt voor een watergebruik van ca. 104m3 op jaarbasis, wat past bij een gemiddeld huishouden bestaande uit 1-2 personen. Deze waterontharder heeft een doorstroomcapaciteit van 16,67 liter per minuut (omgerekend 1000 liter per uur).

AquaStar Waterontharders: Zacht Water voor een Betere Levenskwaliteit

AquaStar waterontharders zijn ontworpen om kalk uit het leidingwater te verwijderen door middel van ionenwisseling. Ze zijn geschikt voor een jaarlijks verbruik van ongeveer 104 m³. Maar waarom is het belangrijk om kalk uit je water te verwijderen?

Kalk en Hard Water

Hard water bevat meer kalk. Kalk ontstaat door de aanwezigheid van natuurlijke mineralen, calcium en magnesium, in ons drinkwater. Deze mineralen worden opgenomen terwijl water lange afstanden aflegt, bijvoorbeeld van grond- of duinwaterbronnen. De hoeveelheid kalk in water wordt gemeten in °dH (Duitse hardheid) en staat voor 17,8 gram per 1000 liter.

De Onderschatte Impact van Kalk

Hoewel kalk met het blote oog niet zichtbaar is, kan het aanzienlijke problemen veroorzaken. Kalkafzetting kan leiden tot lelijke vlekken in badkamers, kapotte boilers in espressomachines en hogere energierekeningen. Bovendien heeft kalk invloed op je huid, waardoor deze ruw aanvoelt en zeep minder effectief wordt, waardoor je automatisch meer gebruikt. Dit kan leiden tot een droge huid met rode plekken.

Invloed op Smaak

Je proeft ook het verschil. Aangezien een kopje koffie of thee voor minimaal 98% uit water bestaat, is de kwaliteit van het water van groot belang. De hoeveelheid kalk in water kan de smaak beïnvloeden door de fijnere aroma’s te onderdrukken en een donkerdere kleur te geven.

AquaStar Waterontharders – De Oplossing

AquaStar waterontharders filteren kalk uit het leidingwater door middel van ionenwisseling. De kalk wordt letterlijk in het filter achtergelaten, waardoor je hele huis van zacht water wordt voorzien. Onze waterontharders spoelen zelfs als ze niet worden gebruikt om stilstaand water en bacteriegroei te voorkomen, zelfs tijdens jouw vakantie.

Optimale Werking en Smaak

Om de prestaties te optimaliseren, kun je een resthardheid instellen om jouw drinkwater lekker te houden en materialen zoals chroom, aluminium en koper te beschermen.

Kies voor Kwaliteit

Het drinkwater in Nederland behoort tot de wereldtop dankzij effectieve zuiveringsmethoden. Ons leidingnetwerk is zo goed dat er zelfs geen chloor aan wordt toegevoegd. Bij AquaStar willen we deze uitzonderlijke kwaliteit behouden. Daarom bieden we jaarlijks de mogelijkheid om jouw waterontharder te laten controleren door onze eigen professionals, zodat je altijd kunt genieten van hoogwaardig drinkwater.

Kies voor AquaStar waterontharders en ervaar het verschil van zacht water in jouw huis. Investeer in een betere levenskwaliteit voor jou en je gezin.

 • Voorkomt lelijke kalkvlekken in de badkamer
 • Verlengt levensduur van o.a. boilers, waterkokers en espressomachines
 • Een zachtere huid
 • Vakantiemodule voorkomt vorming van bacteriën
 • Instelbare resthardheid tegen aantasten van materialen
 • Eenvoudige installatie
 • Inclusief 60 kg zout
 • Aansluitmogelijkheid op rioolafvoer is noodzakelijk

Bekijk HIER ons assortiment onthardingszout.

Ook interessant