Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

Universele ontsmettings- Chloormodule 3/8″ Type EURO BNT voor installatie in de pekelleiding

Levertijd 1 - 3 werkdagen

109,00

✅Universeel voor elke ontharder
✅Eenvoudige montage

Universele ontsmettings- Chloormodule 3/8″ Type EURO BNT voor installatie in de pekelleiding

  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Het schoonmaken van kranen en sanitair is verleden tijd!

Specificaties

Omschrijving

Plaats de Universele ontsmettings- Chloormodule 3/8″ type euro in de pekelleiding, voor een optimale hygiëne van je waterontharder.

De Universele ontsmettings- Chloormodule 3/8″ type euro BNT biedt een volledig automatische oplossing voor het behoud van een optimale hygiëne van je waterontharder. Deze module is compatibel met waterontharders van alle merken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huishouden of bedrijf.

Grondige Ontsmetting bij Elke Regeneratie

Tijdens het regeneratieproces produceert deze module actief chloor door elektrolyse met pekelwater. Dit resulteert in een grondige ontsmetting van het harsbed bij elke regeneratie, waardoor de efficiëntie van je waterontharder behouden blijft.

Aanpasbare Chloorproductie voor Optimaal Gebruik

Met de ingebouwde timer, instelbaar van 2 tot 70 minuten, kun je de chloorproductie aanpassen aan de behoeften van jouw waterontharder. Hierdoor heb je volledige controle over de zuiverheid van je water.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud van de Universele ontsmettings- Chloormodule 3/8″

De Ontsmettings-Chloormodule 3/8” Type EURO module wordt eenvoudig geïnstalleerd met behulp van een grijs T-stuk, waarin de titanium chloorcel is ingebouwd, tussen de pekelleiding (3/8”). Bovendien is het onderhoud minimaal, waarbij het wordt aanbevolen om de titanium chloorcel elke 1,5 tot 2 jaar te vervangen voor optimale chloorproductie en prestaties.

Betrouwbare Indicatoren voor Gebruiksgemak

Een groen lampje geeft aan dat het systeem actief is tijdens normaal gebruik, terwijl het lampje geel brandt tijdens de ontsmettingsfase. Dit zorgt voor betrouwbare indicatoren, waardoor je altijd op de hoogte bent van de status van je waterontharder.

Duurzame Kwaliteit voor Langdurig Gebruik

De Ontsmettings-Chloormodule 3/8” Type EURO BNT is ontworpen met hoogwaardige materialen voor duurzame prestaties. Profiteer van betrouwbaarheid en efficiëntie voor langdurig gebruik zonder compromissen.

Bestel vandaag nog de Universele ontsmettings- Chloormodule 3/8″ en Geniet van Schoon en Gezond Water, Elke Dag Weer!

Optimaliseer de hygiëne en prestaties van je waterontharder met de Ontsmettings-Chloormodule 3/8” Type EURO BNT.

Bestel vandaag nog en geniet van schoon en gezond water, elke dag weer!