Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken
Menu
9,8
Winkelwagen

Filterhuis 10 inch met ¾” inch binnendraad (IG)

Levertijd 1 - 2 werkdagen

55,00

Wissen
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Het schoonmaken van kranen en sanitair is verleden tijd!

Specificaties

Omschrijving

Filterhuis 10 inch met 3/4″  binnendraad

De filterbeker is 10 inch groot en is verkrijgbaar met een aansluitmaat van 3/4″ binnendraad (IG). Het transparante filterhuis heeft een blauwe schroefdop en is gemaakt van duurzaam kunststof. De stevige schroefdop is voorzien van twee messing schroefopeningen en een roestvrijstalen ontluchtingsschroef. De filterkop is van industriële kwaliteit en biedt hoge prestaties. Door het gebruik van gewikkelde of actieve koolstoffilters (dieptefilters) kan het hele huishoudelijke water worden gereinigd. Deze filters verwijderen effectief sedimenten zoals kalk, roest en andere deeltjes. behoud van je stuurklep van de waterontharder.

Waarom een Filterbeker Essentieel is voor Uw Waterfiltratiesysteem

Een filterhuis is een cruciaal onderdeel van elk waterfiltratiesysteem en biedt talrijke voordelen voor zowel uw gezondheid als uw huishoudelijke apparaten. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom een filterbeker niet mag ontbreken in uw waterzuiveringsinstallatie.

Verwijderen van Sedimenten

Een van de belangrijkste functies van een filterhuis 10 inch is het verwijderen van sedimenten zoals kalk, roest en andere deeltjes uit uw water. Deze deeltjes kunnen zich ophopen in leidingen en apparaten, wat kan leiden tot verstoppingen en verminderde efficiëntie. Met een filterbeker zorgt u ervoor dat uw water vrij is van deze ongewenste stoffen, wat resulteert in schoner en helderder water.

Filterhuis 10 inch verbetering van Waterkwaliteit

Door gebruik te maken van gewikkelde of actieve koolstoffilters (dieptefilters) in de filterbeker, worden onzuiverheden en verontreinigingen effectief uit het water gefilterd. Dit zorgt niet alleen voor beter smakend en geurloos water, maar draagt ook bij aan een gezonder leefmilieu. Schoon water is essentieel voor uw welzijn, en een filterbeker helpt dit te waarborgen.

Bescherming van Huishoudelijke Apparaten

Een filterbeker speelt een belangrijke rol in het beschermen van uw huishoudelijke apparaten. Door het water te zuiveren en sedimenten te verwijderen, vermindert de opbouw van kalk en roest in apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en boilers. Dit verlengt de levensduur van deze apparaten en zorgt ervoor dat ze efficiënter werken, wat u op de lange termijn geld kan besparen.

Gezondheid en Veiligheid

Het drinken van schoon, gefilterd water is cruciaal voor uw gezondheid. Een filterbeker helpt bij het verwijderen van schadelijke deeltjes en chemische verontreinigingen, waardoor het risico op gezondheidsproblemen door vervuild water wordt verminderd. Dit draagt bij aan de algehele veiligheid en welzijn van u en uw gezin.

Kostenbesparing met een filterhuis 10 inch

Naast de gezondheidsvoordelen en de bescherming van uw apparaten, kan een filterbeker ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Door de levensduur van uw huishoudelijke apparaten te verlengen en de noodzaak voor onderhoud te verminderen, kunt u op de lange termijn veel geld besparen. Bovendien zijn de kosten voor het vervangen van filters relatief laag in vergelijking met de voordelen die ze bieden.

Conclusie

Een filterbeker is een onmisbaar onderdeel van uw waterfiltratiesysteem. Het zorgt voor schoon, veilig en kwalitatief hoogwaardig water, beschermt uw huishoudelijke apparaten en biedt aanzienlijke kostenbesparingen. Investeer vandaag nog in een filterbeker en geniet van de vele voordelen die het biedt voor uw gezondheid en huis.