Levering in heel NL en BE
Mogelijkheid tot installatie
De beste merken

Aquamundas

De waterontharders van Aquamundas werken allemaal op basis van ionenuitwisseling. Dit klinkt ingewikkeld maar we zullen het eenvoudig proberen uit te leggen.

Het uitwisselen van ionen werkt als volg:
Het water stroomt door een tank welke gevuld is met ionen uitwisselingshars deze harsen (de meest fijne van gelijke grote) hebben de eigenschap dat ze het kalk wat in het water zit aan zich vast bindt.

Op het moment dat deze harsen verzadigd zijn, moeten ze gereinigd (geregenereerd) worden. Dit vindt plaats in de zoutbak waar pekelwater in aan wordt gemaakt. De meeste waterontharders van Aquamundas worden geleverd in zowel een Simplex als een Duplex uitvoering, welke zeer compact, hybride of waterdruk gestuurd zijn.

Ook levert Aquamundas waterontharders welke niet waterdruk-gestuurd zijn, deze worden geplaatst in situaties waar een lage waterdruk is of waar hele hoge capaciteiten gevraagd worden.

Aquamundas kan alle waterontharders aanpassen met het ingebouwde keramisch filter waardoor de watersmaak verbetert en geneutraliseerd wordt, zodat je uit alle kranen water krijgt met een mineraalwatersmaak.

Enig resultaat

  • Aquamundas | Hybride water ontharder | Ultrasoft Maxi

    2.415,00
    Geschikt voor 3 - 6 personen
    Vergelijk